AIR CORK

€29,95 Incl. tax
Article number: Aircork

Do you ever want just one glass of wine, but worry that the rest will be wasted unless you finish the bottle? You need the Air Cork.

As soon as wine is exposed to air, the wine begins to oxidize Oxidation, which will continue to change the initial flavors and aromas.

The Air Cork is the ONLY wine preserver that you can absolutely see and know that it is working! Air Cork provides an airtight seal at any level within the bottle.You can see for yourself that it’s working and has sealed your wine from the outside air. For more information about Air Cork click here>>

Hans Rutten 11-04-2016 16:53

Wij kregen de air cork van onze dochter cadeau. Omdat wij niet elke avond een hele fles leegdrinken, maar daar een paar dagen over doen, hebben we het direct uitgeprobeerd. Gemakkelijk in gebruik en inderdaad de wijn blijft prima op smaak. Andere systemen, waarbij lucht uit de fles gezogen wordt, kunnen daar niet tegenop. Prima product.

Herman Visser 04-04-2016 16:21

Super gaaf cadeau van mijn vrouw gekregen dit weekend. Geweldige uitvinding die aircork, je moet er maar op komen zo simpel maar toch geniaal.

Richard 04-08-2015 16:55

Ik was uiterst benieuwd naar deze nieuwe uitvinding maar bij het gebruik verliepen er een paar dingen niet zo soepel. Zo kreeg ik de ballon lastig uit de fles na gebruik. Na contact met de klantenservice is mij echter nu duidelijk waarom het niet soepel verliep en ben ik nu geheel tevreden over dit product. Lees hier de tip die ik heb ontvangen om de ballon makkelijk uit de fles te krijgen..... "De Air Cork is gemaakt van een medisch soort latex en hoe heter het water waarmee u de ballon afspoelt hoe beter de ballon zal krimpen. Een enkele keer wil het wel eens gebeuren dat de ballon wat moeilijker uit de fles glijdt, dit komt meestal doordat er een restant van de wijn kleverig in de fleshals is geworden en de ballon daar aan blijft plakken. Wat u dan doet is de ballon zoveel mogelijk laten krimpen en even onderdompelen in de fles wijn zodat de ballon nat wordt en dan zult u zien dat de ballon zo uit de fles glijdt. Belangrijk is om tijdens het ontluchten en het eruit trekken van de ballon altijd de ventiel knop ingedrukt te houden totdat de ballon uit de fles is!"

Leo Krijger 09-06-2015 14:26

Wat een kek ding, werkt goed. Je kan de fles zelfs op zijn kop houden en er zal niets langs druppelen.

4.75 stars based on 4 reviews